Żywienie w chorobach - Bielsko-Biała

Rozmowy o zdrowiu w kuchni - czego używać, czego nie, co warto wprowadzić do swojego menu, zdrowe odżywanie itp.

Żywienie w chorobach - Bielsko-Biała

Postprzez yona » 30 kwi 2018, o 16:05

Nie znalazłam takiego tematu, a myślę, że w kwestii zdrowia w kuchni warto go poruszyć. Przy walce z chorobą, zwłaszcza poważniejszą, często zapominamy o odpowiednim, wartościowym odżywianiu, które da siłę i energię na dalszą walkę z chorobą. Sama przez długi czas pomagałam bliskiej mi osobie w zmaganiach z nowotworem i powiem wam, że chemia potrafi odebrać wszelkie siły a tym samym zdolność i chęć do do dalszej walki z chorobą. Szukałyśmy pomocy u różnych specjalistów aż natrafiłyśmy na poradnię pana Aleksandra Sajdaka http://www.poradniaikar.pl/ mieszczącą się w Bielsku-Białej. Pan Aleksander ma dużą wiedzę w dziedzinie żywienia oraz bogate doświadczenie w kwestii odżywiania w chorobach dlatego z nadzieją skorzystałyśmy z konsultacji u niego, które przerodziły się w długotrwałą współpracę. Współpracę o tyle efektywną, że osoba, o której wspomniałam nabrała sił do walki z chorobą a przede wszystkim uwierzyła, że ta walka jest do wygrania. I tak też się stało. Co prawda jeszcze dużo czasu musi minąć, aż odzyska pełnię sił i energię, aby normalnie funkcjonować, jednak wierzę, że najgorsze już za nami.
yona
 
Posty: 17
Dołączył(a): 20 mar 2018, o 09:20

Powrót do Zdrowie w kuchni

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron